Efter att ha haft uppehåll med min blogg ett par år är det nu dags att återuppta den efter mångas önskemål.  Så varmt välkommen tillbaka till er som tidigare följde mig och varmt välkommen till nya som har hittat hit.

Syftet med min blogg är att inspirera er i allt från skönhet och hälsa till familj, inredning, events och resor. En blogg till för välbefinnande för insidan och välbefinnande för utsidan.

En blogg för att inspirera och få er att må bra och dessutom ska vi hitta på massor av roligt tillsammans. Jag har delat in bloggen i tre olika sektioner: Beauty – Life och Business.

I dessa olika teman kommer ni finna följande:

Beauty

– Skönhet och hälsa

Med min långa erfarenhet som hud- och spaterapeut/specialist kommer jag tillföra en bra och informativ kunskap inom skönhet och hälsa ur ett annat perspektiv. Med trovärdighet, seriositét, inspiration kommer jag ge er en trygghet inom området – skönhet och hälsa som idag kan kännas som en djungel.

Ni kommer att få hudterapeut-tips från salong/spa som ni kan ta del av och utföra hemma. Ni kommer även få ta del av produktrekommendationer inom hudvård, makeup, hårvård, hälsotips och allt som inspirerar välbefinnandet. Självklart kommer även tips om behandlingar.

JLB Motto – Beauty Is being the best possible version of yourself on the inside and out !

Life

– Familj, hundar, inredning och allt som tillhör vardagen

I bloggen får ni följa med hemma bland familj, hundar och vänner. Allt från hundpromenader, till renovering, inredning, matlagning, jobb, resor och allt som tillhör vardagen.

Förutom familj, hundar, hälsa, inredning så är min passion mode/kläder. I bloggen får ni även ta del om tips och inspiration gällande det och ta del av mina selekterade favoriter. Så varmt välkommen att följa med i min/vår vardag.

JLB Motto – You only live once is false! You live everyday…..you die once!

Business

– Samarbete, uppdrag och events.

I Business delen kommer ni kunna ta del av arbete, uppdrag, aktiviteter, hudvårdsskolor, utlottningar och andra roliga events, selekterade tips som ni ska få ta del av. Här ska ni hålla utkik efter spännande nyheter som kommer att hända! Så varmt välkommen till min blogg och jag hoppas att ni kommer att trivas här.

JLB Motto – Do what you love, love what you do and you will never have to work another day in you life! 

// Stor kram Johanna