Hej kära vänner.

Hoppas allt är bra med er. Mycket på en och samma dag! Hoppas ni får en underbar Lucia idag och komma in i stämningen. Jag börjar ju tidigt och hoppas bara nu att granen ska stå ända till Jul. Den har redan börjat hänga sorgset.

Ni som följer mig på Insta kanske minns att jag var tvungen att köpa granen tidigt då vi skulle göra ett Julreportage. Står och ståtligt och onödigt dyr så jag hoppas verkligen den står sig.

Men nu mina vänner har jag och Anders blivit med Podd ! 

I Bagge med vänner som har premiär idag så bjuder vi in er med våra djupa med även lättsamma samtal med oss med även med inbjudna gäster.

En podd om relationer, livet och alla galna upptåg vi är med om. Personligt, roligt och härligt helt enkelt! Ni kommer få länk här på bloggen där ni kan gå in och följa oss och ni får gärna komma med tips och råd om ämnen ni tycker att vi ska ta upp och som ni önskar höra. 
Så håll utkik så kommer länk i bloggen.
__________________________________________
Nu ska jag rusa iväg på möten och ett möte är extra spännande. Kommer träffa en fantastisk kvinna som ni kommer få ta del av här i bloggen i ett inlägg. Hon är magisk och transformerar och inspirerar! Sedan blir det iväg till podd inspelning, jobb och ikväll måste ni kolla på Strömstedts kl. 21.00 på tv 4.
Kram Johanna