Hejsan på er.

Första av allt TACK för alla fina kommentarer om programmet: Tillsammans med Strömstedts och TACK alla som lyssnade på vår podd. Vi är så glada att ni följer oss och ni inspirerar oss.

Vi har ju blivit med podd och jisses vilka diskussioner det blir. Ni kan lyssna på podden genom att trycka på poddbilden som ni ser i det vänstra sidan av bloggen.

Nu går det fort och Julen närmar sig med stormsteg. Vad ska ni göra på Julen? Åker ni iväg eller blir det familj och vänner eller firar ni julen ensam? För mig är Julen att man ska kunna samla familjen som man inte alltid hinner att se som man önskar när jobb och stress tar överhand. Så det är en ovärderlig Julklapp att man kan göra det.

Jag älskar Julen och Anders likaså. Tror jag dricker glögg nästan varje dag och äter pepparkakor. Törs knappt berätta hur mycket tomtar som finns och det är gamla tomtar som har följt med genom åren och som man inte har hjärta att slänga.  Kan man ha för mycket tomtar och julpynt tro?

Brukar ni göra så att när ni Julpyntar att ni placerar julpyntet på samma plats varje år?

Hundarna har sin egen myshörna där de brukar ligga och sova.

Ni ska få några supergoda recept på en saffranscheesecake och Saffransbullar med mandelmassa sedan som är så goda.

Det kommer även enligt era önskemål svar på frågor om kläder, hår och smink som ni önskade och TACK för att ni frågar. Det här är ju er blogg också där jag på ett lättare sätt kan dela med mig av tips, idéer och svara på frågor. Så I am all yours!

Varmaste kramar Johanna