Hejsan på er.

Hoppas ni mår bra och att helgen har varit fin. Här är det fullt med snö och är kallt, men den lär väl försvinna snabbt igen.

Det kommer tips och råd om hår, hudvård och smink m.m. Ni var många som undrade vad jag själv använde och jag är lite tråkigt här för jag använder allt för ofta samma saker då jag inte hinner leta efter nya produkter att prova. Ni vet när läppstiftet som man älskar har utgått och så ska man leta efter ett liknande. Är man petig ( som jag är ) är det ju hopplöst att leta efter ett liknande i djungeln av alla fina produkter som finns.

Nåväl, jag använder lite blandat. Allt från lite dyrare till lite billigare märken och man har sina favoriter. Men tänk på! Ingen makeup blir bra om man inte har en grundlig bra hudvård, det är A och O. Efter alla år så lägger man makeupen i ett naffs då det går på rutin.

Jag brukar använda nedanstående:

Foundation – 

Ögon Makeup – 

Jag har inga lösfransar utan brukar använda mig av en franstång för en mer böjd effekt innan jag applicerar mascaran.

Rouge – 

Läppar – 

Sedan får man lite proffshjälp ibland. Vid Svenska Hjältegalan hjälpte makeup artisten Linda Fernström mig och får till det där man aldrig lyckas med själv. Den där paletten skulle man vilja djupdyka i och lära sig. Linda använde nedanstående på mig.

Mer tips och Inspo kommer……

Kram johanna