Hej kära vänner.

Blev sent igår och tidig morgon idag och jag är strax på väg till Formex igen för möten. I tisdags fyllde Anders år och det blev lite enkelt här med bästa grannarna och vännerna. Fuskade och beställde supergod italienskt från Paganini och det var inte sista gången.

Så gott och en fantastisk service och kan varmt rekommenderas!

Missa inte att vårt 6:e avsnitt av podden är ute nu. Ni finner det i sidofältets vänstra del i bloggen. Detta avsnitt handlar om: Är det försent? Och egentligen ett enkelt svar på det för mig är:

Det är aldrig för tidigt eller för sent att börja må bra och göra det du älskar. Låt inte din ålder stå i vägen för dig, det är bara en siffra. Någon måste alltid vara yngst och äldst, det är inte konstigare än så. Det är heller aldrig för sent att skapa minnen för livet!

 

P.s ska svara lite senare på era frågor i bloggen, men nu måste jag rusa till mässan.

Må så gott så ses vi lite senare.

Kram Johanna