Hej kära vänner.

Hoppas ni har det bra. Supertrött själv och har sovit uruselt inatt och jag ska strax gå ut med hundarna i skogen, men först några rader till er. For och flängde igår och jag avslutade dagen med ett turborace på Formex. Kommer kunna berätta en nyhet för er sedan som kommer i mars och som ni kommer kunna få glädje av:)

Mässor! Jag älskar faktist mässor och har varit på många genom åren. Dels genom min profession som hudterapeut avseende mässor inom hudvård- hälsa och skönhetsbranschen då jag har tillsammans med kollegor ställt ut på tillhörande mässor. Med min passion ( okey de är många ) men vad det gäller inredning som jag älskar. Inredningsmässan i Paris – Maison Object är ” to die for ” och den brukade jag åka till. Men det finns många gobitar på Formex i Sthlm även om jag ej hann se allt.

Här kommer lite inspirationsbilder på det som kommer till våren –

Ja ni vet ju att jag älskar Ceannis väskor m.m. så dit gick jag direkt.

Croco struktur i stilrena väskor. Ursnyggt!

Den här väskan är ju ett måste i vår/sommar. Och perfekt med extra väska i:) Jag har ju alltid två väskor. En för förvaring och en handväska. Så snygg och finns i en naturfärg också.

Supersnygga clutches nedan:)

Ultimata strandväskan.

Så fin väska i stråmaterial:)

Liten snygg handväska med utbytbar ram:)

En del av Ceannis temat:)

Inredning och accessoarer –

Gick förbi Artwood igen och det är så mycket snyggt!

Så snyggt konsolbord ( i mässing ) och krukorna är egentligen sittpallar. Så briljant och smart uttänkt!

Ej Artwood nedan. Men snyggt med lampor och sammeten som ger ett lyxigt intryck.

Förvaring är aldrig fel, dessa är från Dixie

Smarta verklighetsbaserad ljus –

Vackra tavlor och detaljer –

Älskar tavlan nedan!

Gummistövlarna i tungt material älskar jag! De är paraplyställ. Så fina!

Och så lite kläder också:)

Ett lite axplock från några favoriter på mässan.

Nu ska jag ta hand om hundarna och jobba undan lite. Träning står också på agendan idag, men just nu är jag så trött så det får bli några koppar kaffe till 🙂 Tittar in lite senare igen!

Kram Johanna