Hej kära följare.

Hoppas allt är bra. Var i Linköping igår för möte med Okikdoki för kommande projekt som ni kommer gilla och underlätta för er. hihi….kan inte säga något ännu men det kommer bli toppen:)

Nåväl, snart stundar modeveckan den 4-6 februari och det är alltid kul att se. Följer inte modet utan kör min egen grej vad man gillar. Är typ alltid försent med att hänga på trender och dyligt och helt ärligt har jag nog aldrig gjort det heller:)

Men, en okomplicerad detalj som är het i vår är scarfen! Elegant och klassisk som ger stilpoäng till en outfit och har fler användningsområden än man kan tro.

Ja svansbarnen kan ju också hänga på den trenden:)

Sonja alltid upfront:) Men snygg detalj på väskan. Väskan är från Ceannis och scarfen har jag fått från mamma och har många år på nacken. Tidlöst och elegant!

Här är lite tips på hur scarfen kan användas:)

 (  från Damernas Värld )

1. Dekorera byxorna med en scarf

Piffa upp din vardagslook genom att knyta en scarf framtill i byxhällorna. En stilfull detalj som gör din outfit mer intressant.

2. Smycka halsen

Mönstermixar är alltid en bra idé för att göra en look vassare. Ett vackert motiv på sidenscarfen matchas med den rutiga skjortan och blir en snygg kontrast. I stället för att knyta scarfen kan du trä på en ring över den som en elegant detalj.

3. Bär din scarf som hårband

Ge din outfit en extra kulörklick genom att ha en färgstark scarf i håret. Tvinna den några varv för att få till det vackra knytet upptill.

4. Markera midjan

En avslappnad, randig kostym får ett helt nytt liv när du virar en stor scarf runt midjan. Låt den ta stor plats och knyt det sista varvet lite hårdare för att få till en fin silhuett.

Så fram med scarfen nu och styla till det:)

Vi ses lite senare idag.

kram johanna