Godmorgon kära vänner.

Hoppas ni det bra. Efter frågor om speglarna så har jag som sagt ordnat ett litet fint erbjudande till er gällande dem. Jag älskar verkligen dem då de fyller en professionell funktion samtidigt som det är snygga och ger en enormt lyxig känsla. Jag såg dessa för första gången för ca 1år sedan och det var kärlek vid första ögonkastet. Jag älskar dem och är så galet nöjd med dem!

Bara kolla den stora spegeln som heter Shirley!

Den har en ramstorlek 90 x 186 x 10 cm.  Dimmer-brytare i stål dimbar 0-100% CE RoHS-certifierad. Hela kroppsspeglarna är godkända och har både CE-märkning och RoHS vilket är viktigt och du kan stå fritt med stödet som finns bakom spegeln eller så kan den sättas mot väggen.

Nu är denna i garderoben men tänk också att t ex ha den i hallen när man kommer in ( om man har utrymme såklart ) Vilken WOW effekt. Alla kommer känna sig som en stjärna innan man går ut efter att ha sett sig i spegeln.

Den finns i silver och i vitt också om man inte önskar guld som jag har.

Efter att ha skaffat den kunde jag inte låta bli att skaffa mig en riktig makeup spegel. Någon jag har tänkt på så länge och önskat. Visst är det svårt att hitta bra ljus när man väl ska sminka sig?

Det är professionella makeup speglar som även dem har dimbart ljus. Finns som stående modell också och i flera färger. Så många snygga och det finns även liten mindre modell beroende på vilken miljö den ska få utrymme till.

Den här spegeln heter Claudia och jag har den i vitt.

Grymma makeup artisten Linda Fernström, när vi skulle ta bilder hemma.

Är så nöjd med dem och tror jag ska slå till på en till nu och passa på vid rabatten som ni ska få nu!

Gå in och kolla in alla fina speglar på: Makeup Mirror

Där ser ni alla modeller, priser och mått. Ni har 15% rabatt via mig när ni anger koden: LINDBAGGE15

Ni kommer vara så nöjda med dem, det kan jag lova!

Varmaste kramar Johanna