Hejsan på er.

Hoppas helgen varit bra. Så ruggigt väder imorse med massor av snö som sedan togs vid till regn innan det klarnade upp. Våren är så otroligt välkommen nu och den är ju på ingång på gott och ont och men ont är att jag plockade den första fästingen på Sonja idag.

Fästingar är verkligen så äckliga och jag kan inte förstå vilken funktion de ska fylla i naturen helt ärligt. Fy för dem!

Nu blir det en ännu grundligare genomgång av dem efter detta.

Håller på för fullt och förbereder inför webbshoppen och det är mycket pill ska ni veta och mycket som ska på plats men såååå mycket fina handplockade kläder och väskor ni kommer kunna finna. Bra storlekar och bra priser också, så håll ut. Om ca 2-3 veckor är vi klara!

Här t ex är en one size klänning som jag garanterar kommer att passa alla. Så ljuvligt skön och detta är fotto ex och vi ska plåta av allt senare i veckan för att det ska läggas in i och programmeras.

Och så dessa galet fina unika kaftaner i lång men även i kort modell. One size även dem! Kan inte låta bli utan tog en snabb bild på en docka . Men det kommer bra och riktiga bilder sedan på allt.

Så återkopplar om dessa.

Men läste ni Aftonbladet idag om den stackars kvinnan som fått hudskador av syrabehandling?

Inte kul alls och jag tänkte imorgon förtydliga lite vad olika syror betyder och vad man ska tänka på och framför allt vem som får och bör utföra dem. Det är inte lätt för konsumenten idag för det är en djungel inom skönhets industrin bland behandlingar och produkter och vill man tro reklamen så låter allt fantastisk. Men imorgon får ni lite guidning från en ” gammal ” hudterapeut som har varit med länge i branschen!

Nu ska jag ta hand om tjejerna och göra kväll.

Må så gott så hörs vi imorgon igen.

Kram johanna