Hej kära vänner.

Hoppas ni mår toppen. Nu äntligen är webbshoppen här med selektivt utvalda väskor och kläder till er.

Det kommer att trilla in kläder successivt till shoppen ( ha tålamod:) men det kommer in varje vecka och de som står märkta med ” kommer snart ” inom några dagar och jag lägger upp det direkt. Om ni ser i menyn längst upp till höger så finner ni också shopen.

Detta är en start till så mycket mer som kommer och det ska bli så roligt att få dela detta med er.

Förutom min profession som hudterapeut så är min passion mode och inredning, ( djur och familj såklart )
Inredning och mode ligger mig också varmt om hjärtat och det är något som förgyller och kryddar tillvaron som också är viktigt för välbefinnande. En praktiskt snygg väska, necessär eller att få slänga sig soffan med mysiga kuddar och lägga över sig en filt som man tycker om, påverkar i allra högsta grad sinnet och välbefinnandet.  Likaså att att sätta på sig ett klädesplagg som känns unikt och som piffar upp vilken outfit som helst och som man alltid kan bära oavsett vardag och fest. Det som alltid känns rätt och som man kan ta fram år efter år. Så välbefinnande för insidan är lika viktigt som välbefinnande för utsidan.

_____________________________________________

Selected By Johanna Lind Bagge – Selektiv Webbshop. 

Så idag öppnar jag den selektiva webbshoppen där jag handplockat väskor och kläder som kommer att finnas till förfogande att handla. Denna webbshop kommer att utökas med accessoarer och lifestyle produkter som verkligen kommer att bli fantastiska. Kommer kunna avslöja mer allt eftersom så denna kommer ständigt att uppdateras. 

Varmaste kramar Johanna