Hejsan på er.

Hoppas allt är väl med er. Uppdatering har jag utlovat gällande allt som händer och nu avlöser föreläsning, jobb, renovering och mässor tätt varandra och man känner sig extra trött och sliten.

Kl. 07.00 börjar det hemma hos oss just nu med renovering och fix i varsin del av huset och så hundar, jobb och allt annat under tiden, haha. Känns extra hysteriskt just nu och svårt att få lugn och ro, men så förra fredagen tog jag mig tid att unna mig en ansiktsbehandling och ge mitt trötta ansikte lite kärlek:)

Som så många andra är man bäst på att prioritera bort sig själv och speciellt om man är hudterapeut så blir det mycket fokus istället på att utföra än att få, men nu äntligen fick jag till det. Dessutom med 30 år i branschen där man utbildat många är men också extremt kräsen på vad som är bra och det är få produkter samt behandlingar som får en att ” lyfta på ögonbrynet ” och säga WOW!

Den dagliga hudvårdsrutinen är viktig för det du göra varje dag ligger till grund för din hudhälsa men det ersätter inte en djupbehandlande ansiktsbehandling som är extra viktigt att göra vid årstidens växlingar då huden blir lite rubbad och behöver extra kärlek och omsorg.

Jag begav mig till Babor´s fina flaggship store på Humlegårdsgatan 13 – Babor

I juli öppnade Babor Store and Treatment Lounge på Humlegårdsgatan i Stockholm. I butiksdelen på övre plan sker rådgivning kring och försäljning av Babors egna hudvårdsprodukter och på nedre plan finns flera behandlingsrum, lounge med mera.

Som alltid ett fantastiskt fint bemötande när man kommer och man känner sig lyxig och väl omhändertagen.

Även om jag nu kan branschen så är det så att det jag tycker är en viktig del som ” konsument ” i djungeln av hudvård och skönhet är att men kan känna kompetens och en trygghet när man besöker korrekt utbildad hudterapeut som kan guida i hudvård ( inte vad som är trendig eller det senaste ) utan vad just din hud behöver.

Detsamma med behandlingar…… Inte lätt med alla konstiga namn i behandlingsmeny…..hur ska man kunna veta? Men för att ta ett exempel så skräddarsyr man behandlingen så den anpassas just bara för dig här hos Babor och det gillar jag, men det finns såklart många att ta del av och dem finner ni här: Babor behandlingar

Min hud behövde avslappning och mycket fukt och näring som så många andra av oss också behöver nu denna tid på året. Jag gick ner i den sköna och lugnt avslappnade behandlingsavdelningen där man känner att man gärna kommer lite tidigare och sätter sig för att koppla av, varva ner och bara njuta av fågelkvittret som hörs i bakgrunden. Bara där få man sol i hjärtat av att höra:) I behandlingsrummen är det musik som man får välja mellan beroende på den önskade stämningen i rummet.

Babor´s sigill produkt är ju deras älskade koncentrerade ampuller som ger en superoost till huden och det finns många olika ampuller som är skräddarsydda för hudens olika behov – Fukt, – Glow, – Lifting eller en SOS boost.

Den proffsig hudterapeuten Maria gav en magisk ansiktsbehandling som kändes som himmelriket.

Ljuvlig rengöring, peeling, massage, mask ( och under den silvriga gobiten är huden fylld till bristningsgränsen med ampuller och serum som är fyllda av massor av kärlek skräddarsytt för min hud ). Under tiden masken verkade fick jag en avslappnande arm- och handmassage innan behandlingen avslutades med ytterligare näringsrika och borstande produkter.

Avlappning, avtappning och åter avslappning i form av massage från början till slut och det var så otroligt skönt och välbehövligt.

Ett riktigt lystergivande Glow till huden efteråt som ni ser och så såg det inte ut innan kan jag lova.

När behandlingen var klar fick jag i lugn och ro ( utan stress ) klä på mig för att därefter få en god nyttig Smoothies att dricka innan jag gick hem. Så lyxigt, proffsigt och omhändertagande från början till slut och kan varmt rekommenderas!

Ingen makeup utan bara en ren hud som fått kärlek när den är som bäst !

Så tänk på att ni också bokar in en ansiktsbehandling nu hos en hudterapeut och ge huden lite extra kärlek nu vid årstidens växlingar.

Jag måste boka in nästa nu så jag har det återkommande och att det redan nu finns i kalendern.

Ta hand om er!

Varma kramar Johanna