Hej kära vänner.

Hoppas ni mår bra. Full fart här som vanligt men underbart kul:) Kommer hända så mycket roligt framöver som jag kommer kunna delge er.

Nu finns det ett nytt tillfälle till att boka en plats till dig och varför inte en väninna, på det populära Beauty Eventen. Dessa event har inga åldrar och det är så kul för alla kommer verkligen från hela landet.

Ni kan boka till det nya tillfället som äger rum den 21 Mars här: Beauty Event 21 Mars

Här kommer ett litet axplock från alla supergulliga kommentarer från er som har deltagit:)

 

____________________________________________________________________________________

Ni kan läsa om de två eventen som ägt rum nu i januari och februari – Beauty Event

och här kommer en liten bildkavalkad från det senaste eventet som ägde rum i februari. P.S – Skynda er att boka den 21 Mars!

Bubbel, lyxiga goodiebags och utlottningar och expertis och du får det bästa inom hudvårds- och makeup guiden.

Johanna Lind Bagge – Sveriges främsta hudterapeut ger dig hudvårdsguiden!
Johanna, som har över 25 års erfarenhet i hudvårds- och skönhetsbranschen guidar dig i hudvårdsdjungeln och delar med sig om sina tips och råd om hur du på bästa sätt uppnår en hudhälsa. Du får även quick-fix tips under den praktiska hudvårdsskolan hur du snabbt får din hud att stråla som en stjärna och hur du förlänger sommarens lyster i huden och förbereder dig inför årstidens växlingar.

Linda Fernström – Sveriges främsta makeupartister ger dig makeupguiden!
Linda är en erfaren makeup artist och hårstylist med nära 20 år i branschen. Till vardag sminkar hon kända ansikten inom TV – samt inför galor events och premiärer. Linda kommer lära dig grunderna inom makeup och ge dig praktiska tips om hur du  t ex lyfter ” trötta ögon ”  till val av foundation samt andra tips som får dig att stråla som en stjärna.

Så hoppas vi ses den 21 Mars så lovar jag att vi ska ta hand om er på bästa sätt!

Varmaste kramar Johanna