Godmorgon kär vänner.

Hoppas ni har det bra trots det kaoset som råder. I helgen blir det en röjarhelg med att städa och fixa samt förbereda fotografering till på måndag. Sedan bär det i iväg till Sundsvall en kortis då Idol börjar sin första audition med juryn.

Ska göra iordning i lokalerna och fixa iordning med lokalerna och älskar ju inredning och kan hålla på hur länge som helst. Mest kreativa utmaning är ju som sagt att försöka få det mysigt att det som redan finns och kanske addera lite detaljer.

Ska göra pergolan fin igen och såhär såg det ut förra sommaren.

Utanför Pergolan finns en bra yta som också ska göras mysig. Har påbörjat den 🙂

Jag är urusel på växter helt ärligt så jag jag valde att köpa bra konstgjorda växter från Artflowers

Fejk allt ihop:) och lika fina året om!

Så uppföljning sker med bilder och annat fix.

Var rädd om er sålänge så hörs vis inom kort igen.

Varma Kramar Johanna