Hej kära vänner.

Hur har ni det i det kaos som råder. Tack och lov är man frisk och hoppas så förbli men tänkt att vi har så back-up för så mycket och ändå är vi så sårbara så snabbt. Vad kan detta medföra med det som händer nu? Jag tror vi alla får en tankeställare över vad som är viktigt och att vi alla behöver ha en buffert och skyddsnät om något händer såsom detta.

Men ingenting som inte har något gott med sig även om man inte tror det just nu. Jag lever efter filosofin att det man ska lära sig av det som sker och det finns på något konstigt sätt en mening med det. Men nu är det 24/7 Corona som det pratas om och jag tror vi måste hålla oss fast vid det som är positivt och det som ger glädje och utnyttja tiden på bästa sätt nu när tillfälle ges.

Det är en vecka som kommer att vara intensiv trots detta. Imorgon, söndag är det fotto som ska tas igen och sedan bär det av till Göteborg med Idol som trots allt kommer att genomföras och en stor eloge till det fantastiska arbete TV 4 och Idol har gjort runt detta och all säkerhet och trygghet runt om det. Beundransvärt!

Nåväl, våren är iallafall på väg och vi går över till sommartid nu. Det är väll ändå skönt att vårsolen tittar fram och nu börjar ju trädgårdsarbete och att göra fint utomhus. Förra året så ritade jag upp en Pergola som blev en enorm tillgång och så mysig. Pergola heter det väll inte då den har tak men det var endast en betongplatta förut och den ville man utnyttja på bästa sätt.

Så ett rejält tak och som sedan växte fram till detta……

Möblerna kommer från Artwood och växterna kommer från Artflowers som är kontsväxter och är gröna året om.

Ska ta lite bättre bilder så ni får se helheten men över själva plattan utanför den sk. pergolan nu har vi en helt fantastisk markis med inbyggda lampor som att man även kan utnyttja denna yta.

Bilden är tagen på kvällen som ni ser och stolarna är bara utställda för att en test av föreläsning utomhus. Markisen kommer från Pergola Direkt som de heter.

Nu är det en helt magisk yta och ni ska få lite tydligare uppdatering på detta med före och efter bilder.

Nu ska jag fortsätta förbereda lite inför morgondagens plåtning innan Göteborg väntar.

Var rädd om er så hörs vi snart igen.

Varma kramar Johanna