Familj, hundar, inredning och allt som tillhör vardagen

av Johanna Lind Bagge

Ta del av experttips från salonger och spa som ni kan utföra hemma. Produktrekommendationer inom hudvård, makeup, hårvård, hälsotips och allt som inspirerar välbefinnandet. Vill du veta mer om produkter som jag rekommenderar, tveka inte att skicka ett PM till mig på instagram eller använd kontaktinformationen här.

Följ med mig till Femina där jag numera kommer att blogga.

Hej Kära vänner!

Nu vill jag hälsa er varmt välkoman till Femina där jag numera kommer att blogga. Hoppas ni följer med mig dit och bloggen finner ni här: Johanna Lind Bagge Femina

Varmaste kramar Johanna

 


Johanna Lind Bagge ny bloggare på Femina: ”Skönhet är att må bra”

jlb

Vi hälsar varmt välkommen till Johanna Lind Bagge, som flyttar in som ny bloggare på Femina.se. Här hoppas hon inspirera till ett sundare och lyckligare liv genom sitt motto – att såväl skönhet som välmående kommer inifrån.

Hudterapeuten och influencern Johanna Lind Bagge har 30 års erfarenhet av skönhetsbranschen och driver i dag det egna varumärket JBL – vilket är hennes initialer men också står för ”Joy – Life – Beauty” – och inkluderar en kollektion av mode-, skönhets- och inredningsprodukter. Vid sidan av detta har hon en populär livsstilsblogg som nu flyttar in på Femina.se.

– Femina känns trygg och trovärdig och man vet att man alltid får ut något bra av att läsa den. Dessa kriterier är viktiga för mig och något jag själv står för, så jag är glad att få vara en del av Femina-familjen, säger Johanna Lind Bagge.

johanna lind bagge

”Gör det du mår bra av – och gör det ofta”, säger Johanna Lind Bagge.

Hennes egen familj består av maken Anders Bagge, musikproducent och för många svenskar känd som mångårig Idol-jurymedlem, 20-åriga sonen Daniel och familjens många husdjur.

– Utöver skönhet, hälsa, mode och inredning är min stora passion djur och hundar. Jag har alltid haft mycket hundar och många hundar samtidigt. Vi har i dag fem underbara hundar och en katt, säger hon.

johanna lind bagge

Johanna med två av familjens fem hundar.

Vad kommer läsarna att kunna hitta i din blogg?

– Syftet med min blogg är att inspirera läsarna i allt från skönhet och hälsa till familj, inredning, arbete och djur. I bloggen kommer de få följa med mig och min familj i dess vardag och i dess tokigheter. Jag hoppas att läsarna ska få inspireras till välbefinnande för insidan och för utsidan och få dem att må bra.
´
Vad är skönhet för dig?

– Skönhet för mig är väldigt enkelt och det är att se till att man mår bra. Det speglar av allting och det syns i dina ögon. Du måste le med din själ, inte bara med din mun.

Ditt bästa skönhetstips?

– Om du inte mår bra spelar det inte någon roll vad för skönhetstips som ges, så det är viktigast. Utöver det så är sömn A och O, samt att göra det du mår bra av och göra det ofta. Sedan kan man hjälpa skönheten på traven självklart med att sköta sin dagliga hudvårdsrutin och övriga individuella skönhetsrutiner, för det du gör varje dag ger ett långsiktigt resultat av skönhet och hälsa.

johanna lind bagge

Johanna Lind Bagge driver livsstilsvarumärket JLB.


Några särskilda projekt du jobbar med just nu?

– Just nu håller jag på med många spännande projekt. Dels framtagning av nya produkter inom JLB-kollektionen som kommer få folk att må lite bättre. Sedan jobbar jag med projekt gällande att kvalitetssäkra den enormt stora hudvårds- och skönhetsbranschen. Safety before beauty. Utöver det håller jag och min man på med ett än så länge hemligt projekt gällande vår passion till djur.

Hur kan en normal dag i ditt liv se ut?

– Jag går upp vid 06-tiden för att gå ut med hundarna. Sedan är det frukost, hundarna ska ha mat och därefter får de gå på sin obligatoriska skogspromenad som de alltid tar två gånger per dag. Om jag inte åker iväg på arbete sätter jag mig på hemmakontoret och jobbar med planering, material, telefonmöten och produktioner. Vi har mycket aktiviteter som sker på hemmaplan vad det gäller arbete, inspelningar och olika projekt, så många kommer till oss. På senare delen av eftermiddagen är det mat igen för hundarna och den obligatoriska skogspromenaden. Kan hända att jag även har ridning på eftermiddagen. Kvällen följs av matlagning och att krypa upp i soffan fylld av hundar och se en film eller serie.

johanna lind bagge

Med maken Anders framför familjens vackra villa.

Har du några tips för hur man sysselsätter sig i dessa isoleringstider?


 

– Har man hus och hundar så finns det alltid mycket att göra. Nu finns också chansen till att ta tag i det där på hemmafronten som man kanske inte annars hinner. Sortera, städa och fixa alla utrymmen tar mycket tid. Nu är också det bra möjligheter till att unna sig lite egentid, kanske ta hand om sig lite extra och börja att träna om man inte redan gör det. För vår del så älskar vi spel i alla dess former och vi spelar olika spel varje kväll.

Hur tillbringar du sommaren?

– Vi älskar att vara hemma med hundarna och har skapat en oas för att kunna det. Så vår sommar kommer att vara hemma, pyssla och fixa med olika projekt. Somrarna tycker jag är underbara i Sverige och åker i så fall hellre iväg när höstmörkret faller in.


Namn:
Johanna Lind Bagge
Ålder: 48 år
Familj: Maken Anders, sonen Daniel, fem hundar och en katt
Gör: Skönhetsentreprenör och influencer
Aktuell: Som ny bloggare på Femina.se

Varma kramar Johanna

Ögonen är själen spegel – så vad säger din ögonfärg?

Hej kära vänner.

Hoppas ni har haft en skön helg. Jag har fixat massor och pysslat bland annat för att få färdigt idag för plåtning och reportage av Sköna Hem som gjordes idag och som kommer till hösten.

Men nu till något helt annat som jag undrar om ni reflekterat över?

Har ni tänkt på att ögonen är själens spegel som det så fint heter och det ligger nog lite i det:) Jag brukar alltid titta i ögonen för att se dem tydligt och ögonfärgen ( om man vill tro på det såklart ) står för olika personligheter. Titta bara nedan…….

Här kommer en liten rolig sammanställning på forskning som har gjorts.

1. Mörkbruna/Svarta ögon

Du är en naturlig ledare eller åtminstone har lätt att uppfattas som det av andra. Människor med så mörka ögon att de nästan är svarta har en av världens mest sällsynta ögonfärger.

En studie i Medical Daily har visat att personer med den här ögonfärgen är enkla att umgås med och har bra sociala förmågor. Människor med mörka ögon tenderar även att dricka mindre än andra människor. Och de är ofta bättre i olika sporter som går ut på att träffa saker – till exempel tennis.

Detta på grund av att de har en snabbare koppling mellan ögat och hjärnan.

2. Blåa ögon

Folk med blåa ögon har en stor inre styrka och balans. En negativ del är att folk utifrån har en tendens att uppfatta människor med blåa ögon som svaga, men de är är istället väldigt starka och pålitliga personer.

En studie från 2006 visar att folk med blåa ögon är nyfikna, tävlingsinriktade och  väldigt ödmjuka personer. En annan studie visar att kvinnor med blåa ögon har betydligt högre smärttröskel än folk med mörkare ögon. De är också mer stresståliga.

3. Gråa ögon

Grå ögonfärg är ovanligt, men det är i själva verket en variation av blåa ögon. Om du har gråa ögon är du ofta en person med två olika sidor och folk kan uppfatta dig som opålitlig. Allt beror på hur bra du är på att kontrollera dina känslor.

Du kan växla personlighet för att anpassa dig efter en särskild social situation. Du har stor social förmåga och beskrivningen ”social kameleont” passar bra på dig.

4. Ljusbruna ögon

Är oftast en blandning av gröna och bruna ögon. Folk med ljusbruna ögon är ofta självständiga, självsäkra och spontana.

Deras känslor kan ofta vara svårlästa för andra människor. Forskaren Matthew Leach vid University of South Australia menar – konstigt nog – att personer med ljusbruna ögon oftare har problem med matsmältningen än andra människor har.

5. Bruna ögon

Liksom mörkbruna och svarta ögon så är bruna ögon ett resultat av att man har mer melanin. Du är bestämd, lätt att komma överens med och andra människor ser dig som en person med självförtroende.

Forskare vid The Charles University i Prag har publicerat en studie som visar att personer med bruna ögon är lojala och respektfulla. De har dock generellt sett sämre sömn än andra människor. En studie visar att personer med bruna ögon sover så mycket som två timmar mindre varje natt än andra människor.

Och de är ofta morgontrötta.

6. Gröna ögon

Personer med gröna ögon uppfattas ofta som intressanta och lockande. Studier har även visat att gröna ögon anses vara sexigt och lite mystiskt.

En studie av Impulse Corporation i Los Angeles visar att det är en av de populäraste ögonfärgerna. Personer med gröna ögon är ofta dominanta, men även försiktiga.

De är oberäkneliga, kreativa och presterar bra under press. Personer med gröna ögon är även svåra att reta upp och de blir sällan arga.

____________________________________________

Där SER man 🙂

Så se djupt in i ögonen och läs av deras personlighet. Vilken är du?

Så titta lite extra i ögonen på den du möter så kan du läsa av mer än du tror:)

Må så gott och var rädd om er så hörs vi imorgon igen.

kram Johanna

Prestationsprinsessa till återhämtningsprinsessa – så brukar jag göra!

Hej kära vänner.

Hur mår ni? Bra hoppas jag! Nu har jag haft några dagar där jag inte haft någon energi och varit låg som säkert många av oss känner till och från och kanske mer nu när vi har dessa omständigheter.

Gudskelov händer det inte ofta men jag är nog min egen fiende ibland över att man alltid sätter höga prestationskrav på sig själv och allt man ska göra och allt man ska hinna med, men man måsta låta sig falla ibland och acceptera det. Jag har några bra knep som brukar hjälpa mig och som kanske även inspirerar er.

 

( bild Må Bra )

_______________________________________________________________________________________

 

Så från prestationsprinsessa till återhämtningsprinsessa – Mina tips!

 • Irma! Jag säger Irma! Hon är en helt fantastisk ” själslig coach ” som läser av allt och har hjälpt mig och så många andra med sin vägledning, som andligt medium ( Det absolut bästa genom allt ), Min styrkeängel!  En sådan styrka, klarsynthet, som visar vägen och nycklar till uppmärksamhet av saker. Har skrivit om Irma tidigare och hon är verkligen one in a million! Det som också är bra och speciellt i dessa tider är att man lika gärna kan ta sina förfrågningar och funderingar genom att boka en telefontid och det går absolut lika bra. ( hon är fullbokad så ha tålamod men det är det värt, tro mig !

Ni kan kontakta henne via hennes instagram: Mirandashineandsoul 

eller maila henne på: info@mirandasconsulting.se

 • Djur ! Djur är hälsa för mig både fysiskt och psykiskt. Att vara med hundarna, gå skogspromenader och jag har återupptagit ridningen. Så lycklig för det! Det är som att rida på ett helt hälsoapotek. Djur och Natur!

 

 

 • Sömn ! Här är jag så dålig. Är van att sova lite och ligger som en fjäder och redo att gå upp. Vaknar väldigt lätt och sover lite. Så jag försöker verkligen ha svalt i sovrummet, riktigt mörkt och sedan sover jag nästan alltid med öronproppar för att stänga av även hörselsinnet.

 

 • Motion ! Att motionera och röra på sig är så viktigt och jag kan inte klara mig utan det. Det är också det bästa endorfinet man kan ge sig själv och sin kropp för i ärlighetens namn, ingen har väll någonsin ångrat sin träning. Oavsett hur trött man är så brukar man alltid bli pigg efter att man har rört på sig.

 

 • Inre utveckling ! Att inse att man själv är ansvarig för min egen lycka, välbefinnande och livslust och med det sagt så återkopplar man ju faktiskt till ovanstående punkter. dvs man ska göra det man mår bra av och göra det mycket.
 • Kreativiteten ! Att skapa i någon form och det kommer ju dock lite till att prestera något men ur återhämtningssyfte så ska det vara att skapa något som
 • Egen tid i badrummet ! Ge sig själv lite egentid i badrummet. Har du badkar är det ett måste att lägga sig i det för just återhämtning. Annars gör ditt lilla hemmaspa. Stäng in dig i badrummet, tänd ett ljus, sätt på avslappnande musik och gör peeling och lägg ansiktsmask och ” groooma ” dig själv. Jag brukar även använda mig av brun utan sol som piggar upp och som gör att man känner sig lite fräschare.

 

 • Tillbringa tid i köket ! För mig är bakning avkopplande och det är ett bra avbrott till att bara fokusera sina tankar på just att baka.

 

 • Surfa runt ! Det är ganska skönt att bara ” surfa runt ” och titta på inredning, få inspiration, läsa tidningar eller bara helt enkelt surfa runt bland olika sidor som man är intresserad av.

 

 • Lyssna på musik och kanske ta en powernapp ! Musik och djur är helande oavsett situationer och kulturer. Det kan alla förstå och relatera till. Så kombinationen djur och musik är fantastisk. Likaså om man har möjlighet att bara kanske ta en powernapp på 30 min på dagen om luften går ur en under trötta perioder.

___________________________________________________________________________

Alla´s återhämtningslista ser ju självklart annorlunda ut men detta brukar jag fokusera på om jag känner att man behöver ladda sina batterier lite extra. Vad brukar ni göra? Har ni några tips som ni tycker är bra?

 

Varma kramar Johanna

 

 

Recept på favoriter.

Hej kära vänner.

Här kommer de efterfrågade recepten på några favoriter jag alltid brukar baka vid besök. Ni ska få mera goda recept att inspireras av men vi börjar med en repris på dessa så länge:)

Fillimpa a ´la Johanna

Recept

5 dl Vetemjöl, 3 dl Rågsikt, 2 dl grahamsmjöl, 1 dl linfrön, 1 dl krossat bovete, 1 dl Hirs flingor, i dl solrosfrön, 1 tsk salt, 4 tsk bikarbonat. Hacka gärna lite aprikoser och lägg i lite russin också vilket ger brödet ytterligare en sötma.

Blanda alla torra ingredienser först och ta sedan följande:

0.5 dl rapsolja, 2 dl mörk sirap och 1 l lättfil.

Smörj och bröa två brödformar och häll i smeten i respektive. Sätt in båda formarna i ugnen på 175 grader i 100 minuter.

Sedan klart! Du har gott och saftigt nyttigt bröd som alla kommer att älska.

 

Recept på Drömrulltårta

Du behöver

 • 3 ägg
 • 1 1/2 dl socker
 • 5 msk potatismjöl
 • 2 msk kakao
 • 1 tsk bakpulver

Fyllning

 • 100 g smör
 • 2 dl florsocker
 • 2 tsk vaniljsocker
 • 1 äggula

 

Du gör såhär

Sätt ugnen på 250° C.
Vispa ägg och socker pösigt. Blanda mjöl, siktad kakao och bakpulver. Vänd ner blandningen i smeten.
Bre ut smeten på ett bakplåtspapper i en långpanna, 30x40cm (för 1 tårta). Grädda mitt i ugnen ca 5 minuter.
Stjälp upp kakan på sockrat papper. Dra bort papperet som kakan gräddats på. Låt den kallna.
Fyllning: Rör smör och florsocker poröst till fyllningen. Tillsätt vaniljsocker. Rör ner äggulan.
Bre fyllningen på kakan och rulla ihop den. Låt drömtårtan ligga kallt en stund innan den ska skäras.
Recept på Toscakaka gjord på mazarinbotten. 

Försvinnande god kaka som är saftig, men en mazarinliknande botten, toppad med knäckig toscasmet med sirap och mandelspån.

Toscakaka med mazarinbotten

Botten

225 gram mandelmassa
100 gram rumsvarmt smör
1 tsk vaniljsocker
1 tsk bakpulver
3 st hela ägg
1 dl vetemjöl
Rivet skal från 1/2 citron

Toscasmet

200 gram mandelspån
1/2 dl ljus sirap
1/2 dl vispgrädde
1/2 dl strösocker
0,5 tak vaniljsocker
1 msk smör

Gör såhär;

Sätt ugnen på 175 grader.

Riv mandelmassan grovt och blanda med smör så att du får en jämn smet. Tillsätt äggen ett i taget och rör om mellan varje. Blanda de torra ingredienserna och rör ner i äggsmeten. Häll ut smeten i en avlång brödform som rymmer 1 1/2 liter, klä den med bakplåtspapper först. Grädda mitt i ugnen i ca 25-30 minuter.

Under tiden förbereder du toscasmeten. Blanda grädde, sirap, socker och vaniljsocker i en kastrull och låt koka upp. Låt den puttra någon minuter under omrörning, dra av från plattan och rör ner smör och mandelspån. Bred detta över kakan efter ca 25 minuter och grädda i ca 5 minuter till så att kakan får fin färg.

Låt kakan svalna i formen, servera!

_________________________________________________

Önskar er en mysig gofika!

kram Johanna

Aktiveringstips inomhus för våra svansbarn.

Hej kära vänner.

Nu i dessa rådande omständigheter kanske man inte kan göra de vanliga aktiviteterna med sin hund då man kanske inte kan lämna hemmet såsom tidigare. Jag brukar alltid gå i skogen vilket är en gåva att kunna ha möjligheten att göra, men just stimulansen inomhus är ju också viktigt för hundarna.  Så här kommer lite tips om vad jag brukar göra för att ” pigga upp ” dem. Självklart är gör jag det under uppsikt men de tycker det är så roligt.

1 – De älskar att leka ” sök ” så jag brukar lägga ut gobitar i hela huset som de får söka efter. Det är så kul!

Sedan men enkla medel behöver du detta…

2 – Lägg lite bitar i en äggkartong som de får utmaningen att öppna.

3 – Ta toalett/hushållsrulle och lägg gobitar i dem och vik sedan ihop kanterna.

4 –  Göm lite gobitar i en filt.

6 – Lägg lite gobitar i en flaska.

¨

De älskar verkligen detta och ni kommer finna massor av bra och roliga tips om ni går in på Agria

Där finns även aktiveringstips för katter, hästar och mycket mer.

Kram Johanna

 

Här är vårt gäng av svansbarn.

Hej kära vänner.

Hoppas allt är bra. Många av oss är nog hemma på inrådan i påsk och det är skönt. Vi brukar ändå ej kunna åka iväg då vi har alla svansbarn och vi lämnar dem ogärna även om vi har världens bästa Hunddagis i närheten som är Färingsö Hund och Djurcenter.

Nåväl, får många frågor om flickorna så jag tänkte ge er en liten presentation av dem:) Alla är tjejer och jag har haft hundar hela mitt liv och det har också faktiskt varit tjejer.

Här är jag 21 år ( är 48 år idag ) och mamma och jag delade hundintresset. Vi har haft så mycket hundar och många hundar samtidigt. Den första hunden jag ” tjatade ” till mig var Labradoren Julia. ( Hade fåglar och kaniner innan ). Sedan blev det två yorkshireterrier, två chihuahua och storpudlar m.m.

 

Dessa små har jag i famnen och det är Selma och Ofelia ( till vänster, chihuahua ) och Nathalie och Crazy ( till höger som är yorkshireterrier ) Ovan är Julia ( Labradoren ) och sedan den bruna Storpudeln Cocco. ( hade två svarta storpudlar sedan )

Det var livet det och ett liv utan hundar är svårt. Självklart ska man ha hundar på ett rätt sätt annars bör man avstå. För mig/oss är det ett levnadsätt och det som betyder mycket.

Tänkte presentera vårt gäng som vi har:

Vi har fem hundar och katten Smilla och vi börjar med Svansbarnen.

Ebba och Selma är Jack Russell med korta ben. Två äldre damer på nu nästan 13 år och är syskon. Mycket hund i liten kropp och aktiva och roliga hundar med stora personligheter.

Ebba är bossen i hela flocken som ser till att alla sköter sig. Hon är superpigg på morgonen och väcker mig kl. 06.00 varje morgon glad i hågen för att hon vill gå ut. Hon kör sitt eget race och ligger gärna själv och med en total överblick över alla hundar och oss.

Ebba ser mycket äldre ut än sin syster Selma.

Selma, en speciell liten tjej med separationsångest. Mycket känslor som hon ibland inte vet hur hon ska hantera.

Om en person kommer in i huset som inte uppmärksammar henne kan hon bli stressad för att hon vill bara bli sedd. Visar den personen henne uppmärksamhet och tar upp henne, ja då är Selma ” lost ” i den personen och slänger sig på rygg i famnen hos dem för att bli kelas. Tycker inte om när personen lämnar henne.

Selma sover alltid under täcken eller filtar och gömmer sig och hon älskar att sitta på rumpan för att få som hon vill.

Sedan har vi drottningen Iris som är såsom Sonja av rasen: Olde English Bulldogge som ni kan läsa mer om här: Crowned Bulldogge

Iris längst upp till vänster är mammig och är inte mer en än tass bort. Älskar att springa i skogen och dra stora pinnar efter sig. Är matglad ( lite för mycket ) och lägger gärna på sig några extra kilon. Ligger alltid nära om inte på kroppen och kurar ihop sig som en boll i knävecket. Vaktar och kan vara väldigt svartsjuk och gillar inte personer med hatt. Hon ser rakt igenom själen med sina ljusbruna ögon. Iris är ca 4 år nu.

Sedan har vi Sonja som är ca 2 år nu.

Känslig själ som inte gillar höga ljud eller stök och som gärna ligger ovanför huvudet och så nära hon bara kan. Hon kan bara gå upp i soffan och fullkomligt slänga hela sin kropp och kärleksbomba med närhet och gos. Älskar att kolla på djurprogram och är fullt engagerad i dessa. Väntar alltid in alla sina kompisar så att alla är med.

Och så nytillskottet, lilla Karin snart 1 år och som är en  engelsk bulldog. Otrolig envis liten glädjespridare som inte riktigt har koll på allt ännu. Hon snarkar så det står härliga till och är en liten kubik där man knappt vet vad som är fram eller bak, haha.  Så rolig och älskar att springa i skogen och busa.

Vi har ett helt fantastisk gäng som vi är så glada över och som förgyller med deras speciella själar. En bra homogen grupp som hänger ihop och som älskar varandra.

Och så vår lilla vita katt Smilla.

Som kanske inte tycker att det är superkul med alla som jagar henne:) Men hon går och kommer som hon vill via sin kattlucka och bor i sjöstugan med Pecka och har det supermysigt. Otroligt kelig till alla hon möter och är en lycklig katt som lever sitt eget lilla kattliv och tycker trots allt att det är lite roligt att leka med hundarna för de hinner ju aldrig ifatt ändå.

Så nu ska hela gänget ut på den obligatoriska skogsturen som vi börjar med varje morgon efter frukost.

Önskar er en fin Påskafton.

Kram Johanna

 

 

Pergola, före och efter och allt växer fram.

Hej kära vänner.

Hur har ni det i det kaos som råder. Tack och lov är man frisk och hoppas så förbli men tänkt att vi har så back-up för så mycket och ändå är vi så sårbara så snabbt. Vad kan detta medföra med det som händer nu? Jag tror vi alla får en tankeställare över vad som är viktigt och att vi alla behöver ha en buffert och skyddsnät om något händer såsom detta.

Men ingenting som inte har något gott med sig även om man inte tror det just nu. Jag lever efter filosofin att det man ska lära sig av det som sker och det finns på något konstigt sätt en mening med det. Men nu är det 24/7 Corona som det pratas om och jag tror vi måste hålla oss fast vid det som är positivt och det som ger glädje och utnyttja tiden på bästa sätt nu när tillfälle ges.

Det är en vecka som kommer att vara intensiv trots detta. Imorgon, söndag är det fotto som ska tas igen och sedan bär det av till Göteborg med Idol som trots allt kommer att genomföras och en stor eloge till det fantastiska arbete TV 4 och Idol har gjort runt detta och all säkerhet och trygghet runt om det. Beundransvärt!

Nåväl, våren är iallafall på väg och vi går över till sommartid nu. Det är väll ändå skönt att vårsolen tittar fram och nu börjar ju trädgårdsarbete och att göra fint utomhus. Förra året så ritade jag upp en Pergola som blev en enorm tillgång och så mysig. Pergola heter det väll inte då den har tak men det var endast en betongplatta förut och den ville man utnyttja på bästa sätt.

Så ett rejält tak och som sedan växte fram till detta……

Möblerna kommer från Artwood och växterna kommer från Artflowers som är kontsväxter och är gröna året om.

Ska ta lite bättre bilder så ni får se helheten men över själva plattan utanför den sk. pergolan nu har vi en helt fantastisk markis med inbyggda lampor som att man även kan utnyttja denna yta.

Bilden är tagen på kvällen som ni ser och stolarna är bara utställda för att en test av föreläsning utomhus. Markisen kommer från Pergola Direkt som de heter.

Nu är det en helt magisk yta och ni ska få lite tydligare uppdatering på detta med före och efter bilder.

Nu ska jag fortsätta förbereda lite inför morgondagens plåtning innan Göteborg väntar.

Var rädd om er så hörs vi snart igen.

Varma kramar Johanna

 

 

Städning och hemmafix.

Godmorgon kär vänner.

Hoppas ni har det bra trots det kaoset som råder. I helgen blir det en röjarhelg med att städa och fixa samt förbereda fotografering till på måndag. Sedan bär det i iväg till Sundsvall en kortis då Idol börjar sin första audition med juryn.

Ska göra iordning i lokalerna och fixa iordning med lokalerna och älskar ju inredning och kan hålla på hur länge som helst. Mest kreativa utmaning är ju som sagt att försöka få det mysigt att det som redan finns och kanske addera lite detaljer.

Ska göra pergolan fin igen och såhär såg det ut förra sommaren.

Utanför Pergolan finns en bra yta som också ska göras mysig. Har påbörjat den 🙂

Jag är urusel på växter helt ärligt så jag jag valde att köpa bra konstgjorda växter från Artflowers

Fejk allt ihop:) och lika fina året om!

Så uppföljning sker med bilder och annat fix.

Var rädd om er sålänge så hörs vis inom kort igen.

Varma Kramar Johanna

Så glad att du tittar in hos mig!

Som hudterapeut sedan 30 år tillbaka och entreprenör i skönhets- och hälsobranschen kommer jag ge dig alla tänkbara tips och råd inom området. Förutom mitt yrke kommer du även få ta del av mitt intresse för mode, heminredning, matlagning, hundar, familj och andra roliga tokigheter.

Så jag ser fram emot att få ta med dig i min vardag, jobb, resor och allt som livet har att erbjuda hos mig. När du tittar in hos mig vill jag få dig att må bra och bli inspirerad, med kärlek, värme och omtanke. Det här en är " feel good " blogg !

Varmaste kramar / Johanna

[supsystic-social-sharing id=”1″]